מדובר בשיפוץ כולל לדירת 150 מ"ר ברמת השרון, עבור משפחה של 5 נפשות.

 

ארגנתי מחדש את החלל שהיה מחולק לשתי דירות נפרדות, במטרה להפריד בין אזורים פרטיים לציבוריים ולהטמיע אלכסונים הקיימים בלייאאוט של הדירה. במקור הנכס היה מסוגר ומחולק והחלל הציבורי בו היה כוכי וחנוק. סידרתי את הכל מחדש. במקום שהיו חדרי שינה יש כעת סלון. במקום שהייתה מרפסת, כביסה נמצא עכשיו המטבח. מה שהיה סלון קטן נסגר בקירות וכעת משמש כחדר שינה לבת הבכורה. גרם מדרגות לולייני הפך לבטיחותי ועוצב בקפידה בסגנון נקי וקליל מברזל צבוע לבן. הסגנון העיצובי הוא נקי ומינימלי, המשלב אלמנטיים מחוספסים וגסים. יש איזון בין מסה לקלילות.

 

רצפת בטון מהווה בסיס קלאסי למטבח בגוון פחם ועץ. המטבח, שולחן האוכל ותעלת המיזוג החשופה מהווים אלמנטיים גסים וכבדים. יחד איתם חיים בהרמוניה גרם המדרגות הפשוט והעדין, וחלונות הברזל הדקיקים. נשמר מינון נכון בין שחור ולבן, בין תעשייתי וביתי, בין דיוק לחספוס. בעלי הבית גרו שנתיים וחצי בשטוקהולם, שבדיה – שם סיירנו יחד בחנויות והבאנו גופי תאורה ועוד אביזרים ופרטים לבית. סטודיו רוני ברטל שלם הוקם בשנת 2011 ומתמחה בתכנון ועיצוב דירות ובתים פרטיים פרויקט מדהים של עיצוב בית פרטי בצבעי הלבן תודות לרוני בטל.


Call Now Button